۱۴۰۳ يکشنبه ۲ دي
تعداد بازدید : 41

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت،  نشست شورای فناوری جنوب کرمان  با حضور مدیران مراکز فناوری این منطقه، رییس پارک استان کرمان،  سرپرست معاونت پشتیبانی پارک، مدیر موسسات و تجاری سازی پارک استان کرمان، مدیر اجرایی اتاق بازرگانی جنوب و مدیران مراکز رشد دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی جنوب استان کرمان برگزار شد

رییس پارک علم و فناوری استان کرمان در این نشست ضمن تشکر از تلاش و پیگیری برای توسعه بستر حمایتی از کسب و کارها و همچنین قدردانی از همراستایی و فضای همدلی حاکم بین مدیران حوزه فناوری در جنوب استان تأکید کرد و گفت: توسعه اقتصاد دانش بنیان و خلاق از مسیر تقویت و توسعه مراکز رشد و ایجاد سایر ارکان حمایتی مورد نیاز می گذرد و پارک استان در اخذ مجوزها و راه اندازی سایر ارکان نهادی مورد نیاز مشارکت می نمایید.

  دکتر کاظمی افزود: تجارب موفق و ناموفق زیست بوم فناوری و نوآوری در کشور، ما را به پرهیز از ایجاد ساختارهای موازی و جزیره ای و تلاش برای هماهنگی و هم افزایی رهنمون می کند که خوشبختانه در همین راستا، درخواست مدیران مراکز رشد ایجاد یک پردیس علم و فناوری مشترک است که کسب و کارهای راه یافته به سطوح بالاتر فناوری از هر یک از مراکز رشد جنوب بتوانند حمایت های مورد نیاز دوره پسارشد را از آن پردیس دریافت نمایند.

در این نشست در خصوص چالش ها و مسایل زیست بوم فناوری با محوریت  توسعه فضای حمایتی برای پوشش کسب و کارهای با سطح آمادگی فناوری بالاتر از حوزه فعالیت مراکز رشد بررسی شد.

همچنین در این نشست دکتر محبان مدیر اجرایی اتاق بازرگانی، مهندس انصاری ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، دکتر گروهی مدیر مرکز رشد دانشگاه جیرفت، دکتر رحیم زاده رییس مرکز رشد مرکز تحقیقات کشاورزی جنوب،  دکتر مهر علیزاده مدیر مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به تبیین مسایل حوزه فناوری جنوب استان پرداختند.

در پایان این نشست اعضای شورای فناوری جنوب استان کرمان از پردیس فناوری سدید  بازدید کردند.

 در جنوب استان 5 مرکز رشد واحد‌های فناور وظیفه حمایت از تبدیل ایده به کسب و کار و حمایت از کسب و کارهای فناور، دانش بنیان و خلاق را عهده دارند.

دانشگاه علوم پزشکی جیرفت یک سوم پهناورترین استان کشور(کرمان) شامل هشت شهرستان جیرفت، عنبرآباد، کهنوج، منوجان، فاریاب، جازموریان، رودبارجنوب و قلعه گنج با جمعیت یک میلیون نفر را تحت پوشش دارد.

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت

نظر شما :
captcha
ما را در فضای مجازی دنبال کنید

  • کانال آپارات