۱۴۰۳ دوشنبه ۳ دي
تعداد بازدید : 151

با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، معاونت تحقیقات و فناوری، معاونت آموزشی، معاونت فرهنگی و جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از پژوهشگران برتر این دانشگاه تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی، در این آئین رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از چاپ 112 مقاله بین المللی توسط اعضاء هیات علمی این دانشگاه خبر داد و گفت: این مقالات طی سال جاری چاپ شده اند.

دکتر اصغر مکارم ضمن تبریک هفته پژوهش، اظهار داشت: با ایجاد مرکز تحقیقات حیوانات آزمایشگاهی و آزمایشگاه جامع تحقیقات زیرساخت های پژوهشی در منطقه جنوب کرمان تکمیل شد تا محققان دغدغه کمبود امکانات برای طرح های تحقیقاتی خود نداشته باشند.
وی نقطه قوت اعضاء هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت را نیروهای جوان این مجموعه برشمرد و گفت: خیلی از دانشگاه های بزرگ در حوزه تحقیقات اشباع شده اند ولی ما تازه در این زمینه قدم ‌گذاشته ایم لذا این امکان را داریم تا بهتر و بیشتر نشان داده شویم.
وی به تغییر رویکرد دانشگاه از نسل اول به نسل سوم اشاره کرد و افزود: اگر دنبال پویایی بیشتر دانشگاه هستیم باید دنبال تولید محصول باشیم.
وی به نبود رشته تحصیلات تکمیلی در دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بعنوان یکی از درخواست های واحد تحقیات اشاره کرد و از پیگیری برای ایجاد یک رشته در گروه بهداشت و پرستاری خبر داد.
*
رشد 9 پله ای شاخص علمی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از رشد 9 پله ای شاخص علمی(HINDX) این دانشگاه خبر داد و گفت: سال گذشته شاخص HINDX دانشگاه عدد 20 بود که امسال این عدد به 29 رسید و این نشان از رشد فعالیت های علمی دانشگاه است.
خانم دکتر فاطمه سیدی تصریح کرد: هر عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از هفته پژوهش سال گذشته(آذرماه) تا کنون به طور میانگین 2 مقاله در ژورنال های بین المللی معتر به چاپ رسانده است.
وی به فعالیت های زیرساختی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اشاره کرد و ایجاد مرکز تحقیقات حیوانات آزمایشگاهی و آزمایشگاه جامع تحقیقات را از اقدام شاخص این بخش برشمرد.
وی اظهار داشت: تا پیش از راه اندازی مرکز تحقیقات حیوانات آزمایشگاهی اعضای هیات علمی مجبور بودن طرح های تحقیقاتی خود را با دیگر اعضای هیات علمی سایر دانشگاه های مادر انجام دهند و یا برای اجرای طرح های تحقیقاتی مجبور به انجام تحقیقات در مرکز استان یا استان های مجاور بودند.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ادامه داد: با ایجاد مرکز تحقیقات حیوانات آزمایشگاهی طرح های تحقیقاتی اعضای هیات علمی و پژوهشگران علاقمند جنوب کرمان در این مرکز انجام می شوند.
وی به معضل عقرب گزیدگی در منطقه جنوب کرمان اشاره کرد و گفت: مرکز تحقیقات حیوانات آزمایشگاهی در اختیار اعضای هیات علمی بخش حشره شناسی بوده تا طرح های تحقیقاتی در این بخش انجام شوند.
خانم دکتر سیدی به افتتاح نخستین آزمایشگاه جامع تحقیقات جنوب کرمان اشاره کرد و بخش ها و واحد های زیر مجموعه این آزمایشگاه را شامل آزمایشگاه و اتاق کشت سلولی (Cell Culture)، آزمایشگاه ملکولی PCR و Real Time PCR، بخش وسترن بلات و الکتروفورز، آزمایشگاه تشخیص طبی(شامل بخش های بیوشیمی، سرولوژی، خون شناسی، هورمون، میکروب شناسی) برشمرد.
وی به عملکرد واحد کتابخانه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اشاره کرد و از ارایه تمامی خدمات کتابخانه از طریق وب به دانشجویان و اعضای هیات علمی خبر داد.
وی یکی از عملکردهای شاخص واحد فناوری معاونت تحقیقات را برگزاری رویداد هفت گنج برشمرد و این رویداد را فرصت مناسبی برای شکوفایی استعدادهای منطقه برشمرد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت مهمترین چالش های این معاونت را کمبود اعضای هیات علمی پژوهشی و نبود رشته های کارشناسی ارشد عنوان کرد.
*
رونمایی از کتاب اپیدمیولوژی بیماری های منتقله از کنه و اکوبیولوژی ناقلین
در ادامه این نشست معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از رونمایی کتاب اپیدمیولوژی بیماری های منتقله از کنه و اکوبیولوژی ناقلین به نویسندگی مهندس سلمان دانشی خبر داد.
خانم دکتر سیدی به عملکرد واحد انتشارات دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اشاره کرد و از رونمایی سه کتاب طی یک سال گذشته خبر داد.
وی با بیان اینکه  واحد انتشارات از ابتدای راه اندازی تا کنون 10 کتاب را با آرم دانشگاه به چاپ رسانده است، گفت: بیشترین میزان کتب چاپ شده واحد انتشارات دانشگاه علوم پزشکی جیرفت طی 2 سال گذشته شامل هفت کتاب بوده که برابر با 70 درصد مجموع کتب چاپ شده را شامل می شود.
در پایان این آئین دکتر محسن کربلایی بعنوان پژوهشگر ممتاز، دکتر اکبر آنایی رتبه اول، مهندس سلمان دانشی رتبه دوم و دکتر محمد علی حسن زاده بعنوان رتبه سوم پژوهشگران برتر هیات علمی انتخاب  و  محمد  پورفریدونی بعنوان پژوهشگر برتر بخش دانشجویی، دکتر احسان موحد و خانم شهره شفیعی بعنوان پژوهشگران برتر بخش کارکنان دانشگاه علوم پزشکی انتخاب و با اهدای لوح سپاس تجلیل شدند.

نظر شما :
captcha
ما را در فضای مجازی دنبال کنید

  • کانال آپارات