با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت،رئیس دانشگاه جیرفت، رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی جنوب کرمان، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان و نماینده بانک رفاه از پوستر همایش ملی کشاورزی و سلامت رونمایی شد
به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در این آئین برگزاری همایش ملی کشاورزی و سلامت را در راستای نیاز منطقه عنوان کرد و این همایش را جزء فعالیت های ماندگار علمی در منطقه جنوب کرمان دانست.
دکتر اصغر مکارم مشارکت دو دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه جیرفت را فرصتی خوب برای رفع مشکلات منطقه جنوب کرمان دانست و بر تداوم همکاری های مشترک بین دو دانشگاه تاکید کرد.
وی با بیان اینکه فعالیت های مشترک علمی فرصت خوبی برای کسب تجربه است، بررفع مشکلات منطقه جنوب کرمان با فعالیت های علمی مشترک تاکید کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت تولید علم، ایده پردازی و رفع مشکلات را خروجی دانشگاه ها دانست و گفت: مشکلات امروز منطقه باید با فعالیت های علمی بررسی و راهکار ارایه شود.
مکارم بر تشکیل یک تیم مشترک از اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی و دانشگاه جیرفت برای رفع مشکلات بخش کشاورزی و سلامت منطقه جنوب کرمان تاکید کرد و گفت: این فعالیت باید فاز به فاز با برنامه ریزی حرکت کند تا خروجی مطلوبی در برداشته باشد.
وی با بیان اینکه باید نقاط ضعف را به نقاط قوت تبدیل کرد، بر ایجاد یک سازو کار علمی برای رفع مشکلات منطقه تاکید کرد.
همچنین ایشان به مشکلات حوزه کشاورزی و سلامت هفت شهرستان جنوبی استان کرمان اشاره کرد و همایش ملی کشاورزی و سلامت را فرصتی برای رفع این ابهامات و مشکلات دانست.
مکارم صادرات محصولات کشاورزی را یکی از بخش های مهم کشاورزی دانست و گفت: با فعالیت های علمی مشترک بین دو دانشگاه می توان سلامت محصولات کشاورزی را تایید و این موضوع نیز تضمینی بر صحت این مهم است.
*
همایش ملی کشاورزی و سلامت پاسخی به نیازهای منطقه جنوب کرمان
رئیس دانشگاه جیرفت همایش ملی کشاورزی و سلامت را پاسخی به نیازهای منطقه جنوب کرمان دانست و گفت: این همایش فرصتی برای رفع نیازهای کشاورزی و سلامت این منطقه است.
دکترمرتضی مختاری به شایعات منتشر شده در زمینه استفاده بی رویه از کود و سموم کشاورزی در منطقه جنوب کرمان اشاره کرد و گفت: این همایش فرصتی برای پاسخ به این شبهات بخش کشاورزی است.
وی برگزاری مشترک همایش ملی کشاورزی و سلامت توسط دانشگاه های علوم پزشکی و دانشگاه جیرفت را فرصتی مغتنم برای ادامه فعالیت های مشترک علمی مورد نیاز منطقه جنوب کرمان دانست و خواستار استمرار این فعالیت های مشترک علمی شد.
*
همایش ملی کشاورزی و سلامت فرصتی برای معرفی ظرفیت های منطقه جنوب کرمان
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت هم در ادامه این نشست همایش ملی کشاورزی و سلامت را فرصتی برای معرفی ظرفیت های منطقه جنوب کرمان دانست.
خانم دکتر فاطمه سیدی با بیان اینکه سالانه بیش از پنج میلیون تن انوع محصولات کشاورزی در هفت شهرستان جنوبی استان کرمان تولید می شود، هدف از برگزاری همایش ملی کشاورزی و سلامت را استفاده از ظرفیت علمی کشور در راستای رفع مشکلات بخش کشاورزی و سلامت منطقه جنوب کرمان برشمرد.
وی هدف از برگزاری همایش ملی کشاورزی و سلامت را در سطح ملی معرفی ظرفیت ها دانست و گفت: امیدواریم شاهد برگزاری این همایش در سطح بین المللی باشیم تا ظرفیت های منطقه جنوب کرمان در سطح بین المللی معرفی شود.
وی برگزاری همایش ملی کشاورزی و سلامت را یکی از نیازهای ضروری منطقه برشمرد و اظهار داشت: مباحث ضروری بخش کشاورزی و سلامت در این همایش بررسی و نتایج علمی ارایه می شود.
وی با بیان اینکه همایش ملی کشاورزی و سلامت در 16 محور برنامه ریزی شده است، بهداشت محیط و پسماندهای کشاورزی، سلامت شغلی نیروهای انسانی شاغل در فعالیتهای کشاورزی، کشاورزی نوین و آفت کش ها و تهدیدات سلامت، سلامت و امنیت غذایی و استاندارد سازی محصولات کشاورزی و صنایع غذایی را از جمله محورهای مهم این همایش عنوان کرد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از برگزاری آئین اختتامیه همایش ملی کشاورزی و سلامت به صورت مجازی خبر داد و این تصمیم را در راستای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا اعلام کرد.
خانم دکتر سیدی برنامه ریزی و برگزاری همایش ملی کشاورزی و سلامت را نتیجه حمایت های علمی، معنوی و مادی دانست و گفت: در بخش علمی پایگاه های علمی مانند سیویلیکا و پایگاه استنادی جهان اسلام، در بخش معنوی حمایت های ادارات و سازمان های مرتبط و در بخش مادی حمایت های مالی بانک های رفاه و ملت سبب رقم خوردن این رویداد مهم علمی بود.
جنوب کرمان با تولید سالانه بیش از پنج میلیون تن انواع محصولات کشاورزی به یکی از قطب های مهم کشاورزی کشور تبدیل شده که این منطقه یک سوم پهناورترین استان کشور را با هفت شهرستان و جمعیت یک میلیون نفر تحت پوشش دارد.