به گزارش روابط عمومی، خانم دکتر سیدی در نشست با پزشکان خط مقدم مقابله با ویروس کرونا در زمینه بررسی وضعیت موارد ابتلا به کرونا در سنین پایین و موارد مرگ و میر در منطقه جنوب کرمان، اظهار داشت: رفتار ویروس کرونا در حال تغییر است و این موضوع باید مورد تحقیق قرار گیرد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اظهار داشت: فعالیتهای پژوهشی نقش مهمی در شناخت ابعاد مختلف ویروس کرونا دارد.
خانم دکتر سیدی نخستین گام برای تحقیق در زمینه ویروس کرونا را وجود اطلاعات دقیق از بیماران مبتلا دانست و گفت: ثبت با جزییات شرح حال بیماران و همچنین تنظیم دقیق گزارشات پرستاری کمک میکند تا در آینده هم بتوان از اطلاعات موجود استفاده بهینه کرد.
وی بر همکاری پژوهشی بین کادر درمان و معاونت تحقیقات برای دستیابی به اطلاعات جدید در زمینه ویروس کرونا تاکید کرد و خواستار مشارکت همه بخشهای درگیر مقابله با ویروس کرونا در فعالیتهای تحقیقاتی شد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با بیان اینکه کرونا یک تهدید علیه سلامت مردم است، بیان داشت: باید این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم و از کاربرد یافتههای تحقیقاتی برای کاهش روند ابتلا و مرگ و میر بهره ببریم.
وی از فراخوان اعضای هیات علمی و محققان این دانشگاه برای مشارکت نخبگان در پژوهشهای مرتبط با کرونا خبر داد و گفت: معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت همپای سایر معاونتهای دانشگاه، با تشکیل کارگروههای اختصاصی اقدام به فعالیتهای پژوهشی در این خصوص کرده است.
خانم دکتر سیدی همچنین از حمایت مالی طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی در زمینه مقابله با ویروس کرونا خبر داد و گفت: امکان بررسی فوری طرحهای تحقیقاتی ارائه شده و دریافت کد اخلاق در سامانه اخلاق در پژوهشهای زیست پزشکی این دانشگاه برای محققان فراهم شده، همچنین مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (نیماد) آمادگی خود را برای حمایت از طرحهای فرادانشگاهی و ملی اعلام کرده است.