به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در این نشست با بیان اینکه پژوهشها باید کاربردی و برای رفع نیازها باشد، گفت: باید دیدگاه دانشگاهها از مقاله محوری به تولید محوری تغییر کند و پژوهشها کارآمد، تولیدمحور و فناورانه باشد.
اصغر مکارم افزود: امروز شاهد نسل سوم دانشگاهها هستیم از این رو زمینه تربیت دانشجوی مستقل را باید فراهم کرد تا پس از فراغت از تحصیل، شاهد اشتغالزایی دانشجویان باشیم.
وی به شعار سال مقام معظم رهبری در زمینه رونق تولید اشاره کرد و گفت: باید به سمت رونق تولید حرکت کنیم لذا در راستای تحقق شعار سال از طرحهایی که در راستای تقویت تولیدات نیاز داخل حرکت میکنند، حمایت میکنیم.
مکارم افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی با درک موقعیت کشور شعار سال را به عنوان چراغ راه انتخاب میکنند از این رو با تمام توان در مسیر تحقق شعار سال رهبری تلاش میکنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت عملکرد مرکز رشد و فناوری سلامت علوم پزشکی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: مراکز رشد را تقویت میکنیم تا شاهد تربیت دانشجویان خلاق و پژوهشگر باشیم.
** فعالیت ۲۹ شرکت فناورانه در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی کرمان
معاون مرکز رشد و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز گفت: این مرکز با ۲۹ شرکت فناورانه، وزنه ای برای استان کرمان به شمار میرود.
علی اکبر اسماعیلی افزود: مرکز رشد و فناوریهای سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان در سال ۸۹ تأسیس شده و هم اکنون ۲۹ شرکت فناورانه زیر نظر این شرکت فعالیت میکند که از این تعداد ۱۲ شرکت مجوز دانش بنیانی دریافت کردهاند.
وی اظهار داشت: مرکز رشد و فناوریهای سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان در بین دانشگاههای کشور در سال ۱۳۹۷ رتبه ششم را کسب کرده است.
اسماعیلی تصریح کرد: خدمات حمایتی، مشاورهای، حمایت مالی، خدمات اداری، از جمله خدمات قابل ارائه به شرکتهای دانش بنیان در مرکز رشد و فناوریهای سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمان است.
معاون مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه خلاقیت جایگاه بسیار ویژه ای در رفع مشکلات دارد، اظهار داشت: بر این باوریم که برای رفع مشکلات جامعه باید از طرحهای پژوهشی و ایدههای خلاق حمایت کرد.
وی آموزش نمره گرا را خلاقیت کُش برشمرد و گفت: زمینه خلاقیت و ایده پروری باید در دانشجویان پرورش یابد تا شاهد افزایش طرحها و ایدههای خلاق باشیم.