۱۴۰۳ دوشنبه ۳ دي
تعداد بازدید : 579

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از بهبود ساختار شورای وبومتر‌یک  دانشگاه خبر داد و گفت: این شورا در راستای ارتقاء رتبه وبومتریک دانشگاه علوم پزشکی جیرفت تشکیل شده است.

دکتر اصغر مکارم روز سه شنبه در نشست بررسی وضعیت رتبه بندی وبومتریک دانشگاه اظهار داشت: اعضای شورا از مجموعه معاونت تحقیقات و فناوری ، واحد فناوری و اطلاعات و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با یکدیگر مشارکت کنند تا شاهد ارتقاء رتبه دانشگاه در این زمینه باشیم.
وی تصریح کرد: وبومتریک شاخصی برای رتبه بندی وب سایت های دانشگاه ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا بوده که توسط آزمایشگاه سایبرمتریک واحدی از انجمن ملی تحقیقات اسپانیا تهیه شده است.
وی اظهار داشت: تمامی معاونت ها، بیمارستان ها و مراکز بهداشت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با بروزرسانی سایت و انتشار اخبار در سایت خود زمینه ارتقاء رتبه وبومتریک دانشگاه را فراهم کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت تصریح کرد: تا سه سال قبل دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در رتبه بندی جهانی وبومتریک وجود نداشت ولی با تلاش مجموعه معاونت تحقیقات این دانشگاه امروز شاهد نام دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در بین دانشگاه های کشورهای دنیا بوده که این افتخاری برای دانشگاه است.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت هفت شهرستان با جمعیت یک میلیون نفر را تحت پوشش دارد، اظهار داشت: جمعیت تحت پوشش این دانشگاه با بعضی از دانشگاه های تیپ یک برابری می کند لذا باید رتبه وبومتریک دانشگاه ارتقاء یابد.
مکارم بر ضرورت اطلاع رسانی در عصر ارتباطات تاکید کرد و گفت: نقش اطلاع رسانی در جامعه فعلی بسیار تعیین کننده بوده لذا باید عملکرد هر مجموعه در سایت آن مجموعه اطلاع رسانی شود.
وی افزود: کرونا سمت و سوی جامعه را نیز به سمت فضای مجازی بیشتر سوق داده از این رو باید خدمات هر واحد در سایت اطلاع رسانی و در فضای مجازی بازنشر داده شود.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اظهار داشت: وبومتریک دانشگاه های دنیا را بر اساس اطلاعات مبتنی بر وب آن ها سالیانه 2
بار در ماه های دی(ژانویه) و تیرماه(جولای) انجام می شود.
خانم دکتر فاطمه سیدی هدف از ارتقاء صفحات پورتال دانشگاه را رسیدن به جایگاه مناسب در ارزیابی وبومتریک دانشگاه های علوم پزشکی کشور عنوان کرد وحضور در وب و بررسی تعداد صفحات موجود در وب را از شاخص های اثر گذار در رنکینگ وبومتریک برشمرد.
وی وجود تمامی فایل های دارای کیفیت محتوایی از جمله فایل های آموزشی، مقالات و اخبار را از دیگر عوامل موثر در بهبود شاخص های وبومتریک برشمرد و مرجع مورد استفاده سایت Webometrics در این شاخص را موتور جستجوی علمی پژوهشی گوگل اعلام کرد.
همچنین ایشان از اساتید و اعضای محترم هیات علمی و کاربران سایت های دانشکده ها بارگذاری کلیه مستندات علمی آموزشی را خواستار شد.
وی از خریداری نسخه انگلیسی سایت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت خبر داد و گفت: با حمایت های رئیس محترم دانشگاه امکانات زیرساختی برای ارتقاء رتبه وبومتریک دانشگاه فراهم شده است.
وی افزود: لازم است تمامی معاونت ها، بیمارستان ها و مراکز بهداشت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت یک مسئول سایت را به کارشناس وبومتریک این دانشگاه معرفی کنند تا شاهد بروز رسانی و ارتقاء رتبه وبومتریک دانشگاه علوم پزشکی جیرفت باشیم.
خانم دکتر سیدی با بیان اینکه 55 درصد شاخص ارزیابی وبومتریک سایت های دانشگاه هستند، بر بروز رسانی سایت های معاونت ها، بیمارستان ها و مراکز بهداشت تحت پوشش دانشگاه تاکید کرد.

نظر شما :
captcha
ما را در فضای مجازی دنبال کنید

  • کانال آپارات