معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت نیز از بررسی هشت طرح پژوهشی در مرکز رشد و فناوری سلامت این دانشگاه خبر داد و گفت: از میان این طرحها، ۶ واحد فناورانتخاب میشود.
فاطمه سیدی افزود: برگزاری کارگاههای استارت آپ و درس کارآفرینی برای دانشجویان به صورت ویژه در دستور کار است تا شاهد رشد خلاقیت و افزایش طرحهای پژوهشی باشیم.
وی همچنین بر لزوم ارائه طرحهای کابردی تاکید کرد و گفت: طرحهای کاربردی باعث برطرف شدن مشکلات جامعه میشود لذا این طرحها به صورت ویژه حمایت میشوند.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از بررسی ۱۰ طرح مشترک پژوهشی دانشگاه جیرفت با این دانشگاه خبر داد و گفت: این طرحها به صورت مشترک بین ۲ دانشگاه انجام میشوند.
وی افزود: طرحهای پژوهشی انتخاب شده، در کارگروههای تخصصی مشترک اعضای هیأت علمی ۲ دانشگاه بررسی، رفع ایراد و جهت انتشار در مجلات علمی داخلی و خارجی ارائه خواهند شد.
سیدی بر ادامه فعالیتهای پژوهشی مشترک بین این دانشگاه و دانشگاه جیرفت تاکید کرد و اظهار داشت: طرحهای پژوهشی و تحقیقاتی باید کاربردی و مبتنی بر نیازها و کمبودهای منطقه باشد.
وی از انعقاد تفاهمنامه همکاریهای مشترک علمی و پژوهشی بین دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه جیرفت خبر داد و گفت: این تفاهم نامه بزودی منعقد میشود.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ادامه داد: پژوهش و تحقیقات کاربردی نقش مؤثری در روشن شدن ابعاد سلامت و ارتقای شاخصهای سلامت و توسعه پایدار ایفا میکند.