انعقاد تفاهم نامه بین معاونت تحقیقات و فناوری و معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت
۱۴۰۰ يکشنبه ۱۹ دي
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از انعقاد تفاهم نامه بین این معاونت و معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت خبر داد.
برنامه 5 ساله تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بررسی می شود
۱۴۰۰ شنبه ۱۸ دي
معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از بررسی سند چشم انداز پنج ساله تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت توسط این معاونت خبر داد.
برنامه 5 ساله تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بررسی می شود
برگزاری مراسم سالگرد شهادت سردار دل ها در معاونت تحقیقات
۱۴۰۰ سه شنبه ۱۴ دي
مراسم دومین سالگرد سردار دل ها در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با حضور جمعی از اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.
برگزاری مراسم سالگرد شهادت سردار دل ها در معاونت تحقیقات
بازدید مشاور زنان و امور خانواده وزیر صمت از واحد فناور علوم پزشکی جیرفت
۱۴۰۰ شنبه ۱۱ دي
مشاور زنان و امور خانواده وزیر صنعت، معدن و تجارت در سفر خود به استان کرمان از واحد فناور تولید ماسک دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بازدید کرد.
بازدید مشاور زنان و امور خانواده وزیر صمت از واحد فناور علوم پزشکی جیرفت
اولین طرح تحقیقاتی در لانه حیوانات جنوب کرمان کلید خورد
۱۴۰۰ شنبه ۱۱ دي
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از آغاز اولین طرح تحقیقاتی در مرکز تحقیقات حیوانات آزمایشگاهی جنوب کرمان خبر داد.
اولین طرح تحقیقاتی در لانه حیوانات جنوب کرمان کلید خورد
راه اندازی واحد تحقیقات بالینی در بیمارستان امام خمینی جیرفت
۱۴۰۰ دوشنبه ۶ دي
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از راه اندازی اولین واحد تحقیقات بالینی جنوب کرمان در بیمارستان امام خمینی(ره) جیرفت با مجوز وزارت خانه خبر داد.
راه اندازی واحد تحقیقات بالینی در بیمارستان امام خمینی جیرفت
فراخوان شرکت در بیست و هفتمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی منتشر شد
۱۴۰۰ يکشنبه ۲۸ آذر
فراخوان شرکت در بیست و هفتمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی منتشر شد
ویژه نامه هفته پژوهش 1400
ویژه نامه هفته پژوهش1400
ویژه نامه هفته پژوهش 1400
پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی جیرفت تجلیل شدند
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۳ آذر
با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، معاونت تحقیقات و فناوری، معاونت آموزشی، معاونت فرهنگی و جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از پژوهشگران برتر این دانشگاه تجلیل شد.
پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی جیرفت تجلیل شدند
برگزاری کارگاه آموزشی توسط کمیته تحقیقات دانشجویی
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۳ آذر
مدیر کمیته تحقیقات دانشجویی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از برگزاری کارگاه آموزشی توسط این کمیته به مناسبت هفته پژوهش خبر داد.
برگزاری کارگاه آموزشی توسط کمیته تحقیقات دانشجویی