دبیر شورای مرکزی کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: برای اولین بار در تاریخ دانشگاه علوم پزشکی جیرفت سه مقاله دانشجویان این دانشگاه در مهمترین کنگره علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور پذیرش شدند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمد پورفریدونی در تشریح این خبر اظهار داشت: نکته قابل توجه مقالات دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در بیست و سومین کنگره ملی سالیانه و نهمین کنگره بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور، پذیرش این مقالات به صورت سخنرانی بوده است.
وی افزود: با کیفیت ترین مقالات در کنگره های علمی بصورت سخنرانی و دیگر مقالات بصورت پوستر نمایه می شوند که این موضوع نشان از کیفیت بالای مقالات پذیرش شده دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در بیست و سومین کنگره ملی سالیانه و نهمین کنگره بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور است.
وی با بیان اینکه کنگره ملی سالیانه و بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور هر سال به میزبانی یک دانشگاه برگزار می شود، اظهار داشت: این رویداد مهمترین و معتبرترین کنگره دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کشور بوده که وزارت بهداشت و معاونت تحقیقات وزارت بهداشت مستقیماً بر این کنگره نظارت دارند از این رو پذیرش مقاله در این کنگره موفقیتی بزرگ برای دانشگاه علوم پزشکی جیرفت است.
دبیر شورای مرکزی کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت تصریح کرد: مقالات زیادی به بیست و سومین کنگره ملی سالیانه و نهمین کنگره بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور ارسال شده که طبق اعلام مسئولان برگزاری این کنگره رکود ارسال مقالات از ابتدای برگزاری این کنگره تا کنون شکسته شده است.
وی افزود: رقابت در حجم وسیعی از مقالات ارسال شده توسط دانشگاه های علوم پزشکی کشور کاری سخت بود که در این مسیر دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت سبب افتخار آفرینی این دانشگاه شدند.
وی ادامه داد: علاوه بر افتخار آفرینی پذیرش مقالات در این کنگره، نکته قابل توجه پذیرش سه مقاله دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بصورت سخنرانی بوده که این نشان از کیفیت بالای مقالات این دانشجویان است.
دکتر پورفریدونی کسب این موفقیت را مرهون تلاش های علمی دانشجویان، حمایت های ویژه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت و سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت و سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت دانست و از این حمایت ها تشکر کرد.
دبیر شورای مرکزی کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی از دانشجویان علاقمند به فعالیت های پژوهشی و فناورانه دعوت کرد تا با عضویت در کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی زمینه آموزش و حمایت های علمی را فرا گیرند.