معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت که فارغ التحصیل رشته روان پزشکی می باشد، گفت: خودکشی واقعیتی تلخ و غیرقابل انکار برای جامعه بوده لذا این موضوع باید به صورت علمی پیگیری و برخورد شود.

خانم دکتر هدیه عسکر پور خودکشی را امری آگاهانه و ارادی می داند که فرد با انجام اقدامات مرگ بار دست به کشتن خود می زند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت(روان پزشک) اظهار داشت: تصور خود کشی تنها مختص به قشر ضعیف جامعه کاملا غیرواقع بوده چرا که هر انسانی بدون در نظر گرفتن شرایط مالی و اجتماعی امکان اقدام به خودکشی دارد.

خانم دکترعسکر پور با بیان اینکه خودکشی در بین همه طبقات اجتماعی رخ می دهد، تصریح کرد: زنان بیشتر از مردان اقدام به خود کشی می کنند اما خودکشی در مردان بیشتر از زنان سبب مرگ می شود لذا کشتن خود یکی از اختلالات روانشناسی و مشکلات سلامت فرد محسوب می شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اظهار داشت: خود کشی دهمین علت مرگ در سراسر دنیا و سومین علت مرگ در افراد 15 تا 34 سال می باشد که سازمان بهداشت جهانی تخمین زده است که در سال 2020 حدود 1.53 میلیون نفر به خاطر خودکشی فوت شده اند.

خانم دکترعسکر پور علائمی چون انزوای اجتماعی، پریشانی، اضطراب ناگهانی و شدید، ناامیدی و پرخاشگری را نشانه خطر دانست و بر کمک گرفتن در این شرایط از افراد متخصص تاکید کرد.