معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از پذیرش سه مقاله دانشجویان این دانشگاه در کنگره بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، خانم دکتر هدیه عسکرپور در تشریح این خبر اظهار داشت: سه مقاله دانشجویی دانشکده بهداشت این دانشگاه در بیست و سومین کنگره ملی سالیانه و نهمین کنگره بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی پذیرش شد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت افزود: این سه مقاله ارسالی توسط کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت به بیست و سومین کنگره ملی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور بصورت سخنرانی پذیرفته شد.
 خانم دکترعسکرپور تصریح کرد: این مقالات توسط خانم ها فاطمه تاج الدینی، زهره گودرزی و فاطمه وطن خواه بصورت سخنرانی ارایه می شود.