به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات، خانم دکتر هدیه عسکرپور در تشریح این خبر اظهار داشت: رتبه قبلی وبومتریک دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در سطح کشوری 272 ثبت شده بود که در آخرین ارزیابی این عدد به 180 بهبود یافت.

وی با بیان اینکه رتبه وبومتریک دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در سطح جهانی  278 واحد بهبود یافت، تصریح کرد: رتبه قبلی وبومتریک دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در سطح جهانی 14 هزار و 539 بود که در آخرین ارزیابی این عدد به 14 هزار و 261  ارتقاء یافت.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از تمامی ظرفیت علمی خود در راستای ارتقاء رتبه وبومتریک استفاده کرده و امروز شاهد ارتقاء این رتبه بین دانشگا های سراسر دنیا هستیم.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اظهار داشت: رتبه بندی وبومتریک شاخصی برای رتبه بندی وب سایت های دانشگاه ها و مراکز علمی،آموزشی و تحقیقاتی دنیا بوده که توسط آزمایشگاه سایبرمتریک، واحدی از انجمن ملی تحقیقات اسپانیا تهیه شده است.

وی با بیان اینکه در آخرین نسخه این رتبه‌بندی حدود ۲۵۰۰۰ دانشگاه دنیا بر اساس اطلاعات مبتنی بر وب آن‌ها تحلیل شده‌است، خاطرنشان کرد: این رتبه‌بندی همه ساله در انتهای ماه‌های ژانویه(دی) و ژوئیه(تیر) به ‌روز می‌شود که یک مقیاس وبی برای دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی را فراهم آورده و میزان فعالیت علمی وبگاه‌های آموزشی را به‌صورت دوره‌ای نشان می‌دهد.

خانم دکتر عسکرپور به اهداف شاخص وبومتریک اشاره کرد و گفت: از جمله اهداف این شاخص میزان توجه موسسات و دانشگاه ها به نشر اینترنتی، حمایت از طرح های دسترسی آزاد به منظور افزایش انتقال علم و دانش و حضور دانشگاه در فضای مجازی است.

دانشگاه علوم پزشکی جیرفت مستقل از مرکز استان، هفت شهرستان جنوبی استان کرمان را تحت پوشش دارد.