۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۵ تير

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از حمایت پایان نامه های محصول محور خبر داد و گفت: پایان نامه های محصول محور تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار دریافت می کنند.

به گزارش روابط عمومی، خانم دکتر هدیه عسکرپور در نشست با اعضای هیات علمی بالینی به ظرفیت زیرساختی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اشاره کرد و گفت: آزمایشگاه جامع تحقیقات و آزمایشگاه حیوانات جنوب کرمان آماده همکاری تحقیقاتی با محققان است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت افزود: مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اماده همکاری و حمایت از طرح و ایده های محصول محور است.

شاخص علمی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ۳۱

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در ادامه این نشست شاخص علمی این دانشگاه را 31 عنوان کرد.

خانم دکتر عسکرپوربه نامگذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: اهمیت سال جاری برکسی پوشیده نیست لذا انتخاب شعار سال توسط مقام معظم رهبری در راستای مسایل و مشکلات کشور هدف گذاری شده تا مشکلات کشور برطرف شود

به گزارش روابط عمومی در پایان این نشست اعضای هیات علمی مسایل و چالش های خود را بیان کردند.