۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۵ تير

سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بر تغییر رویکرد طرح ها و فعالیت های پژوهشی این معاونت تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی، خانم دکتر هدیه عسکرپور در نشست با کارکنان معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت اظهار داشت: پژوهش ها باید کاربردی باشند تا در عمل خود را نشان دهد.

وی خاطرنشان کرد: طرح ها و فعالیت های معاونت از تئوری به سمت اجرایی و عملی حرکت کنند.

سرپرست معاونت  تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به نام گذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام "تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین" اشاره کرد و گفت: از تمامی ظرفیت های معاونت تحقیقات در راستای تحقق شعار سال مقام معظم رهبری استفاده می نماییم.

خانم دکترعسکرپور از برگزاری نشست ماهیانه بررسی فعالیت های واحدهای زیرمجموعه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت خبر داد و گفت: یکشنبه ابتدای هر ماه این نشست برگزار می شود.

وی بر هدف گذاری کوتاه مدت و بلند مدت برنامه های واحدهای زیرمجموعه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در قالب جدول زمانی تاکید کرد.

وی اظهار داشت: تمامی واحدها امسال کارگاه های مورد نیاز را برنامه ریزی نمایند.