مراسم دومین سالگرد سردار دل ها در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با حضور جمعی از اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی در این آئین نماینده ولی فقیه در دانشگاه های جیرفت گفت: آرزوی سردار سلیمانی شهادت بود که ایشان به آرزوی خود رسید.

حجت الاسلام اصغر شاهرخی اظهار داشت: سردار دل ها همیشه در دیدار با دوستان خود دعای شهادت را طلب می کرد.

وی به خاطرات یکی از دوستان سردار سلیمانی اشاره کرد و گفت: سردار دل ها به دوست خود می گوید دعا کنید شهید شوم اما نه در ایران چون باعث تفرقه داخلی می شود.

وی افزود: سردار فرمودند دعا کنید توسط تکفیری ها هم شهید نشوم چون باعث تفرقه بین شیعه و سنی می شوم.

وی ادامه داد: سردار گفتند که دعا کنید توسط بدترین، آمریکایی ها شهید شوم.

نماینده ولی فقیه در دانشگاه های جیرفت اظهار داشت: سردار سلیمانی به آرزوی شهادت خود رسید.

وی شهید سردار سلیمانی را ابرمرد تاریخ اسلام و ایران دانست و بر ادامه مسیر حرکت فکری سردار تاکید کرد.